Wie ben ik?

LittleSnapperIk ben geboren in 1960 en heb 3 kinderen, en 2 kleinkinderen. Ik werk in het zorgcentrum “Maria Ter Engelen” in Klerken.

Door het sterven van mijn zoon, enkele jaren geleden, ging ik op zoek naar mensen die me konden helpen in mijn rouwproces, mensen die me konden bijstaan op mijn weg, aanvankelijk in overleven, later in een poging om weer grip te krijgen op het leven, vervolgens om weer te leren leven mèt het feit dat mijn zoon gestorven was.

Beetje bij beetje ontdekte ik wat een rouwproces was. Doorheen mijn proces van vele jaren leerde ik aanvankelijk mijn hoofd boven water houden. Later leerde ik voetje voor voetje weer genieten van kleine dingen.  Omdat mijn traject moeilijk te dragen was, liet ik me door mensen begeleiden. Ik volgde de jaaropleiding bij Lut Celie en Johan Maes als rouwconsulente.

Ik werk ook met EFT, een methode waarbij lichaam en geest in evenwicht gebracht worden. Vanuit die én mijn eigen ervaring begeleid ik rouwenden en mensen die emotionele ondersteuning nodig hebben.

Ik ga mee in hun traject, op weg… om het vertrappelde gras niet te laten knappen.